logo ampolia
Search
Close this search box.

Villa Διώνη

Η Villa Dioni εντυπωσιάζει με την θέα που προσφέρει απ’ όλες τις γωνιές της! Το μάτι χάνεται σε έναν άπλετο ορίζοντα που ξεκινά από το γαλάζιο του Ιονίου που καταλήγει στην άλλη πλευρά στη λιμνοθάλασσα και τα ανατολικά χωριά της Λευκάδας.

Περιγραφή

Πρόκειται για μια νεόκτιστη, πολυτελή βίλα με πινελιές πολυτέλειας και σε πολύ μικρή απόσταση από την θάλασσα και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Περιτριγυρίζεται από πράσινο σε έναν ανοιχτό ορίζοντα που χάνεται το μάτι.

Λίγα Λόγια

Στην Villa Dioni έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε τις διακοπές σας χαλαρώνοντας, απολαμβάνοντας την θέα σε ένα τοπίο που προσφέρει ησυχία και πολυτέλεια!

Η φιλοσοφία μας έγκειται στο Happy Living, την δημιουργία όμορφων εμπειριών που θα τις κουβαλάτε μαζί σας για πάντα!

Villa Layout

Bedrooms

Με τρία υπνοδωμάτια στον πάνω όροφο, δύο μπάνια και μεγάλο εξωτερικό χώρο αυτό η εντυπωσιακή κατοικία συνδυάζεται με στοιχεία μινιμαλισμού και μοντέρνας διακόσμησης.

Η Villa Dioni διαθέτει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με κρεβάτια queen size και ένα μονό.

Comforts

Στο ευρύχωρο σαλόνι του ισογείου υπάρχει καναπές-κρεβάτι. Τα υλικά συνδυάζονται όμορφα και υπάρχουν πολλές πινελιές ξύλου που γλυκαίνουν τον χώρο.

Από το σαλόνι η θέα προς την θάλασσα και την πόλη της Λευκάδας είναι υπέροχη ενώ υπάρχει μια τηλεόραση 55΄΄ για τους λάτρεις του σινεμά.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με πλήθος ηλεκτρικών συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Το κατάλυμα αποπνέει αέρα κομψότητας με απαλές αποχρώσεις.

Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει μια ανεπανάληπτη θέα που συνδυάζεται με την πέργκολα όπου είναι τοποθετημένη η τραπεζαρία, τα φωτιστικά, και τις πινελιές πρασίνου μπροστά από την πισίνα ικανές να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος